Ako ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih slika, pozivam vas da posetite sajt IkoneiSlike.com i online izvršite kupovinu!

Atelje MARUŠIĆ, trenutno raspoložve umetničke slike u ponudi. Na ovoj stranici možete pronaći široki spektar umetničkih slika trenutno raspoloživih za prodaju. Cena slika zavisi od veličine i motiva i kreće se uglavnom u rasponu od 0.1€/cm² za pejzaže (prim. 30x40cm=120€) do …

Stranica se redovno ažurira, a sve slike koje su u ponudi, dostupne su istog trenutka kupcu.
Kupljenu sliku ćete dobiti u roku od 24h po dogovoru. U zavisnosti gde se trenutno nalazimo slike možete i lično preuzeti u Beogradu, Novom Sadu, Bečeju ili Čačku.
Slike šaljem nekom od ekspres službi, koja Vam najviše odgovara. Slike je moguće platiti uplatom na račun ili pouzećem.

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Za slučaj da ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih umetničkih slika, možete me kontaktirati direktno na br: +381-64-417-90-15 ili putem stranice Kontakt i dobićete sve dodatne informacije o slici koja Vas interesuje, kao i uslovima isporuke.

Za kupce iz inostranstva uplata se vrši putem PayPal-a, SWIFT-a kao i Western Uniona, po želji kupca. Za slanje obezbeđujem sertifikat “Zavoda za zaštitu spomenika kulture”, kao i dozvolu za izvoz. Slike u inostranstvo šaljem pute EMS-a (Express Mail Service) a rok isporuke zavisi od zemlje u koju se šalje. Nakon Vaše uplate slike šaljem uglavnom u roku 2-3 radna dana, koliko je potrebno za dobijanje papira/dozvole za izvoz.

Ako ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih slika, pozivam vas da posetite sajt IkoneiSlike.com i online izvršite kupovinu!

Umetničke Slike po Narudžbini

Za slučaj da trenutno u ponudi nema slike koja Vam odgovara radim takođe i slike po narudžbini, bilo da je u pitanju portret, pejzaž, motiv neke stare slike, Ikona, ili nešto savremeno… Cena zavisi od motiva i veličine slike (kreću se od 0.1€/cm²), a za sve dodatne informacije možete za početak pogledati stranicu SLIKE PO NARUDŽBINI ili me kontaktirati na neki od načina na kontakt stranici.

  • SLIKE PO NARUDŽBINI
  • SLIKE PO PORUDŽBINI
  • MOTIVI PO ŽELJI
  • DIMENZIJE PO ŽELJI

Hvala unapred i Svako Dobro,
Milica MARUŠIĆ
Akademski Likovni Umetnik, Slikar