0 Comments

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ako ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih slika, pozivam vas da posetite sajt IkoneiSlike.com i online izvršite kupovinu!

Ukratko o Autoru

Milica MARUŠIĆ, Aktivno se bavi slikanjem, od tehnika su prisutni prvenstveno ulje i akvarel, bavi se takođe i tradicionalnim ikonopisom jajčanom temperom sa pozlatom na dasci. Milica svoje kreativno stvaralaštvo ostvaruje takođe i kroz dizajn odeće u vidu oslikavanja odeće i slikanjem na svili. Učestvovala je u mnogim grupnim izložbama kako u zemlji tako i u inostranstvu, likovnih kolonija, umetničkih performansa, festivala, likovnih radionica,… Milicini radovi su zastupljeni u brojnim kolekcijama kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Izrada i Reprodukcija Slika po Narudžbini

Ako imate potrebu, ideju ili fotografiju, a želeli biste originalnu umetničku sliku, bilo da je u pitanju portret, pejzaž, motiv neke stare slike, Ikona, možda i nešto savremeno, tu sam za vas. Imate ideju za sliku, imate zamisao, inspiriše već postojeće delo, a treba Vam neko da je sprovede u delo i da je pretoči u harmoniju na platnu. Želeli biste reprodukciju slike ali da nije print, već da ima svoju realnu vrednost kao umetničko delo. Radim izradu i reprodukciju slika po narudžbini. Potrebno vreme za slikanje je uglavnom 7-14dana Cena zavisi od formata i motiva. Ako vas zanima određena slika predstavljena na stranici umetničke slike u ponudi, ili biste želeli da poručite sliku u skladu sa vašim željama i potrebama, možete kontaktirati Milicu na neki od načina na stranici Kontakt.